Startkit till bebis från Twistshake

Startkit till bebis från Twistshake
(samarbete)

Hej fina ni!
Bebis kan ju faktiskt komma när som helst, men jag har landat i att jag känner mig lugn och trygg med det. Vi har fixat det allra mesta här hemma. Det viktigaste finns och det kommer säkert vara så att vi saknar hur mycket som helst när bebis kommit, men det får man ta då. Jag känner mig betydligt lugnare NU som andragångsmamma än när jag väntade Leonard. Jag känner mig bekväm i rollen som mamma och vet på ett ungefär vad jag förväntar mig. Jag tänkte tipsa er om lite produkter som vi ÄLSKADE under första tiden med Leonard och som vi nu även beställt till bebis nummer två.

Startkit till bebis från Twistshake

Twistshake erbjuder flera olika startpaket för den nyblivna föräldern. Deras paket ”startpaket för nyfödda 1” är det som vi hade och som vi verkligen uppskattade. Detta kit innehåller:

  • 3 nappflaskor (anti kolik) 180 ml
  • Pulverbehållare som håller välling, mjölksersättning, grötpulver fräsht. Så enkel och smidig att använda. (1700 ml)
  •  2 nappar
  • 1 napphållare
  • 1 torkställ för nappflaskor och liknande.

Utöver detta kit så har vi köpt till två stycken termosar som är räddningen för att blanda ersättning. Vattnet håller sig lagomt varmt hela dagen och är perfekt att ha med sig på språng. Vi har även beställt hopvikbart badkar till bebis som är Twistshakes storsäljare och jag kan förstå varför. Detta badkar är så enkelt att veckla ut och tar INGEN plats när den är hopvikt.

Startkit till nyfödd hos Twistshake här <– klick

Med min rabattkod: 15emmajennie får ni 15% rabatt på ALLT så passa på nu 🙂

Startkit till bebis från TwistshakeLeonard ser så mycket fram till sitt lillasyskon kommer. Vi sorterar, plockar fram och organiserar alltid tillsammans. Vill verkligen att han ska känna sig inkluderad.

Startkit till bebis från TwistshakeBästa badkaret <3 Denna diskborste är GULD! Startkit till bebis från TwistshakeDenna pulverbehållare är fantastisk. Mindre spill och lättare att dosera.

 Läs mer: Twistshake badkar recension

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *