Bernards första bad

Hej finaste ni!
Vi väntade med så länge vi bara ”kunde” med att bada Bernard. Vi hade fått rekommendation av vår barnmorska att vänta minste en vecka med första badet då fosterfettet skyddar huden på bebis. Givetvis ville jag dokumentera lillens första bad, men det blev inte så mysigt som jag trodde att det skulle bli haha. Leonard reagerade på samma sätt, med lite skrik och gny. Men det blev bättre med tiden och han älskade kort efter första badet att just bada och det har hållit i sig.

Vårt badkar med stativ från Twistshake är fantastiskt! Det underlättar badstunden något enormt. Tack vare ställningen så slipper man stå på knä, böjd över bebis. Så tacksamma över att vi lagt vantarna på detta underbara badkit. I ett samarbete med Twistshake kan jag erbjuda er 15% rabatt på ALLT inklusive rea. Ange kod 15emmajennie i kassan. Ps, Twistshake har just nu upp till 15% rabatt på allt på site, ni måste spana in.

I badet hade vi några droppar olja och det var verkligen allt. Bebisar är ju inte smutsiga så man kan verkligen bara tvätta dem lätt. Både sköljkannan, tvättlapparna och ”ligg kudden” kommer från Twistshake. Även den fina badhandduken med öron.
Bebisar känns så sköra utan kläder och ännu mer sköra efter att man badat dem i olja. Tänk på att bebisar blir väldigt hala efter bad med olja i.

Nu ska ni få se bilder från Bernards första bad 🙂

Älsklingen <3 Det var med skräckblandad förtjusning vi tog första badet hehe. Jag tycker det är svårt med att få till rätt tenperatur. Vill verkligen inte ha vattnet för kallt, men heller inte för varmt…

Denna ställning är verkligen toppen. Badkaret har vi haft ända sedan Leonard föddes 🙂 Med stativet kommer praktisk förvaring.

Efter bedet gos <3

Mammas lilla älskling. Här satt vi och bara myste i evigheter.
Spana in Twistshakes stora sommarrea NU. Finns så himla mycket bra grejer till fantastiska priser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *