En dag i taget

Hej och godmorgon fina ni!
Just nu känns det som att jag bor på ett 5-stjärnigt hotell med all inclusive. Livia städar, plockar, lämnar / hämtar barn och fixar med ALLT här hemma. Jag sover, vilar eller sitter ner hela dagarna. Jag känner mig som en hjälplös blobb. Det enda jag försöker göra här hemma är att laga mat till oss. Ett annat mål för dagen är också att komma ut en stund för att gå ett varv runt huset och till parken. Mer än så är det inte. Så tacksam för min sambo <3 Vågar inte ens tänka på hur det hade sett ut här hemma utan henne…  Jag tar verkligen en dag i taget och försöker tänka positivt.

I morgon har jag både barnmorskan och möten inne i stan och jag förbereder mig inför det redan nu. Det låter ju helt sjukt egentligen, men jösses vad tungt det är nu.

Vill visa er ett par bilder tagna mitt i vardagen hos oss.

Så här sitter jag och jäser varje kväll med något gott snacks. Det är så mysigt att få lite egentid med mitt stora hjärta. Det känns extra viktigt just nu, innan bebis kommer.

Vuxenpyjamas från Polarn O pyret 

Leonard och Livia kom hem med en bakelse till mig häromdagen. Så otroligt fint.

Leonard invigde sin nya ”leksak” från Jollyroom. Även denna blev en succé 🙂

 Livia leker mest med honom, medan jag sitter på en bänk intill och får luft.

Så kan det se ut när mamma Livia jobbar hemma <3 NU ska jag slänga in en tvätt sen blir det min dagliga vila i sängen.

Njut av onsdagen nu. Stor kram!

Läs mer: Mockberg rabattkod

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *