Vardagen kommer smygandes tillbaka

En vecka in i augusti och jag märker att vardagen kommer närmre och närmre oss. Livia har återgått till jobbet och nu är det återigen jag och Lenard som ror skeppet här hemma. Leonard skulle egentligen ha börjat på förskola nu i september, men så kommer det inte bli. Varför skulle han börja så tidigt när jag har möjlighet att vara hemma? Vi har skjutit upp hans förskolestart tills nästa år. Jag som egenföretagare bestämmer ju helt över min egen tid och jag känner att jag vill ha honom hemma ett bra tag till. När började era barn på förskola?

Idag hade jag en heldag hemma medan Livia och Leonard var på utflykt. Jag passade på att rensa ut en massa kläder, sortera och städa som jag nämde för er. Jag packade även upp mina fina nya resväskor som jag unnat mig. Köpte ett set om tre väskor. Dessa ska få hänga med till Grekland nästa vecka. Än är det alltså inte 100% vardag här hemma. Vi ser så mycket fram emot denna resa.

Mina fina nya väskor Morgonmys med sonen Jobba, jobba jobba när Leonard sover Hemmakläder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *