Bloggflöde

En jobboutfit hemma

En jobboutfit hemma har blivit en helt ny grej. Det kan väl inte bara vara jag som går runt i hemma mys kläder när jag är hemma och jobbar? Jag älskar loungekläder och har säkert hur många par som helst. Seten från Stronger fungerar lika bra på gymmet som till hemmakontoret. Nedan visar jag mina favoriter. Men visst är det svårt att klä sig till hemmakontoret? Speciellt om man har videomöten. Jag har oftast 1-2 möten per dag och då vill man ju ändå se lite anständig ut. Min sambo kör skorta på överkoppen och mjsuksbyxor nertill. Ingen ser ju ens nederdel ändå haha.

Fina loungekläder

Jag vill tipsa om strongers fina lounge kläder. Läs gärna mitt inlägg: stronger rabattkod så får ni 20% rabatt också. Koden hittar ni i inlägget såklart. Hur klär ni är hemma? Är ni såna som klär er i office wear även hemma?

Hur som helst så har även denna torsdag spenderats hemma och framför datorn. Jag har galet mycket att stå i så kvällen kommer nog bli rätt lång. Ni vet väl att november och december är dem två mest hektiska månaderna i influencervärlden?

En jobboutfit hemma

Jag bara älskar detta beiga lounge set eller träningset om man hellre vill kalla det för de. Det är ju svårt nu när man “inte kan” gå på gym.. Då får helt enkelt träningskläderna användas hemma hehe.

En jobboutfit hemmaDetta set innehåller alltså en croppas topp och ett par tights. Dem sitter tight på kroppen, men dem är ändå så sköna, båda delarna. Jag har storlek M i både toppen och i tightsen.  stronger loungeset Hur fint är inte detta? Beige toner är verkligen något som jag gått och förälskat mig i. Det kanske inte är helt rätt färg för min hudton, men det struntar jag i. Älskar setet och älskar färgen. Ibland måste man få kompromissa hehe.

 

2 thoughts on “En jobboutfit hemma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *