Weekend photo dump

Hej käraste!
Vu har lämnat ännu en helg bakom oss. Jag känner mig helt klart rätt mör i kroppen efter nätter med dålig sömn. Lillemannen har varit rätt otröstlig i vissa stunder och vi misstänker återigen att det är magen som ställer till det. Magarna hos nyfödda är ju känsliga då tarmarna är omogna. Vi hoppas och tror inte att det är kolik då vi erfarit det med Leonard. Magmassage, pysventil och rapning har hjälpt bebis någorlunda bra.

Vi har haft en lugn helg, eller ja, så lugn man kan ha med två barn hehe. Det är intensivt. Det känns som att jag tvättar, byter sängkläder och sorterar / rensar dagarna i ända. Ja, när jag inte ammar då. Jag undrar hur många timmar per dag jag ammar egentligen? Det är ju så mysigt, men tiden springer gärna ifrån en när man sitter där. Hur som helst så har det varit en fin helg. I lördags så strosade vi runt lite på stan i det oberäkneliga vädret. Vi shoppade lite på loppisen som nu har startat på Karlaplan. Denna loppis älskar jag. Det finns så mycket till barn, men också till oss som älskar prylar hehe. Leonard hittade lite fina bilar samt en leksaks ambulans som han älskade. Vi gick vidare till en lekpark som jag tycker väldigt mycket om. Den är liksom inhängnad och trygg för barnen. Känns så fint att dem kan ”springa” fritt där inne utan att man ska behöva oroa sig för trafiken. Jag vill ju se L hela tiden och denna park är så bra då det är mycket sittyta för de vuxna.

Efter en massa bus blev det fika och ännu mer promenad. Vi klarade oss från regnet nästan hela dagen och det var skönt 🙂

läs mer: Twistshake rabattkod

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *