Årets första grillning

Hej vänner!
Igår var det ju sommar här i Stockholmsområdet och det utnyttjades såklart! Vi gick spontant ner till parken vid oss och sparkade igång grillen. Jag och Leonard satte oss på en filt under träden medan mamma Livia gick och handlade allt och lite till som vi önskade grilla. Lite senare kom våra fina vänner och anslöt vilket var supermysigt. Tänk vad gott det är att äta mat och framförallt grillat utomhus. Nu är jag redo för grillsäsongen och sena kvällar utomhus.

Vi satte länge, länge ute på filten. Sedan gick vi alla in till oss en sväng för lite varmt kaffe. Vi hann bara komma in så går elen här hemma. Tydligen blev hela Lidingö utan el i en timme ungefär igår. Jag blev genast orolig. Det hann strömma 1000 tankar genom huvudet på mig. Tillslut så hamnade hela våningens grannar hemma hos oss då alla var lite smått fundersamma på vad som hände. Vi fick till en början ingen förklaring till avbrottet, men det kom så småning om. Innan vi visste ordet om det så var elen tillbaka.

Idag blir det ännu en dag på hemmaplan. Jag ska fortsätta med att rensa bort vinterkläder och hänga upp sommarkläder i garderoben. Känns som att det är hög tid för det nu äntligen.
Lite senare idag blir det pizza middag på kvarterskorgen här. Det blir mysigt!

I väntan på att grillen ska bli redo 🙂

Mamma Livia är lite av en grillmästare tycker jag. När jag grillar korv blir dem svart utanpå och kalla inuti…

mysigt<3

sommarbarn

  myskväll

Denna helt underbara bukett fick jag i ett bud häromdagen. Det var min fina fina vän som överraskade mig. Tack älskade Letícia <3

Detta projekt står jag inför nu hehe. Rensa, rensa och rensa.

Läs mer Mockberg rabattkod

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *