By Malina rabattkod

By Malina rabattkod

Det är få Svenska varumärken som fått mig på fall så som By Malina fått mig. Deras kollektioner är helt fantastiska, tidlösa och välskapade med en fantastisk kvalité. Detta fantastiska varumärke är grundat av Malin Andrén och hennes mamma år 2010. By Malina är inte bara ett klädmärke – det är en känsla, en attityd och en resa genom färgglada mönster och elegant design. Märket har lyckats skapa en egen värld där tradition möter modernitet och där varje plagg berättar en historia. Deras visdomsord vid skapandet är sofistikerad femininitet, passionerade detaljer, fantastiska färger och mönster

By Malina rabattkod

Handla By Malina med 10% <– klick

VIA LÄNKEN OVAN får du 10% rabatt på ALLT. Ange kod: WELCOME10
obs, gäller ej på bridal. 

Unika festkläder

Jag känner mig alltid finast på festen när jag klär mig i By Malina. Så har det alltid varit 🙂 En av de mest framstående dragen hos By Malina är deras fantastiska combo av färger och mönster. Varje kollektion är som en målarduk fylld med livliga nyanser och mönster som väcker känslor och inspirerar till kreativitet. Deras plagg är unika. Man ser direkt att det är By Malina. Kläderna ger mig en känsla av en promenad genom en trädgård i full blom, där varje klädesplagg är som en blomma som sträcker sig mot solen.

En annan anledning till By Malinas framgång är dess förmåga att kombinera tidlös elegans med moderna snitt. Oavsett om det handlar om en romantisk spetsklänning eller en trendig jumpsuit, lyckas märket alltid fånga den perfekta balansen mellan klassisk skönhet och nutida stil. Det är denna balans som gör att kläder från By Malina passar lika bra på en strandsemester som på en chic stadspromenad eller en finare fest.

Men det som verkligen gör By Malina till ett speciellt varumärke är dess starka betoning på individualitet. Malin Andrén själv säger ofta att hennes mål är att hjälpa kvinnor att uttrycka sin personlighet genom kläder. Varje plagg är utformat för att låta hen lysa igenom och uttrycka sig själv på sitt eget unika sätt. Det är en kraftfull påminnelse om att mode handlar om att vara tro mot sig själv och om att våga vara annorlunda i en värld som ständigt försöker forma oss till mallar.

By Malina rabattkodDenna vackra klänning är en skapelse från Bymalina <3 By Malina rabattkod

läs mer: arket rabattkod

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *