Switch Nails omdöme

Switch Nails omdöme

(reklam)

Jag har äntligen fått testa det omtalade och populära varumärket Switch Nails 🙂 Jag hade egentligen inga som helst förväntningar på lösnaglar med tillhörande kallade ”lim kvadrater” men jösses vad jag blev överraskad. I detta inlägg ska jag ge er en Switch Nails recension. Nu kör vi 🙂

Innan vi går vidare vill jag ge er en superfin kod.
Rabattkoden EJ15 ger er 15% rabatt på allt hos Switch Nails
(gäller ej kits)

Köp dina press on naglar <– här (klick)

Switch Nails omdöme

I dagsläget har jag testat två olika typer av naglar och tekniker som switch nails erbjuder och jag är lika nöjd med dem båda. Men nu ska vi örja från början. Vad är egentligen Switch Nails och hur skiljer dem sig ifrån andra ”lösnaglar”. Med Switch nails slipper du allt som har med kladd att göra. Du slipper opraktiska limtuber och starka medel som har sönder din naturliga nagel. Switch nails anänder sig av ”press on naglar” gjorda i återvunnen ABS-plast samt ”gluetabs” (som färdiga limlappar) istället för flytande lim. Jag upplevde tekniken så enkel, även vid första appliceringen.

Så applicerar du dina Press on Naglar

 • Tvätta händerna
 • Fila ner dina naglar och ”buffra” lite lätt på ytan.
 • Skjut försiktigt tillbaka nagelbandet med den medföljande träpinnen
 • Tvätta naglarna med den medföljande alkoholservetten
 • Ta fram naglarna och måtta. Lägg fram de som passar din storlek
 • Applicera gule tab och ta bort plastfolien som skyddar limmet på ovansidan
 • Tryck till nageln och pressa till någon sekund
 • Upprepa på alla naglar
 • Klart! 🙂

Min första applicering tog endast 15 minuter och wow vilket resultat.

Fördelar med Switch Nails

 • Tidseffektivt – gör dina egna naglar hemma på nolltid
 • Salongskvalité på resultatet
 • Naglarna är återanvändningsbara
 • Priserna!! Så bra priser på hela sortimentet
 • Ett bättre val för miljön

Alla naglar i sortimentet har tagits fram noggrant av grundaren just för att de ska se så realistiska ut som de gör. Jag är väldigt nöjd med resultatet. Man kan förvänta sig en hållbarhet mellan 1-2 veckor. Jag hade mitt första set i två veckor, innan en nagel valde att lossna. Bra resultat tycker jag 🙂

Ni måste testa.

Switch Nails omdömeFöre. Brun utan sol – fläckiga och inte så fina—

Switch Nails omdömeSwitch Nails har en massa olika former, färger och längder att välja mellan 🙂

  Switch Nails omdöme EFTER, WOW. Helt galet nöjd 🙂

Läs mer: vad gör man åt naglar som skivar sig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *