Bloggflöde

Coronasäkra upplevelser

Coronasäkra upplevelser, tips till er

Det kan ju vara svårt att veta vad man kan göra eller inte i dessa tider. Jag och älskling är verkligen bara hemma under vardagarna. Vi handlar all mat via nätet, beställer mat via wolt och har slutat att träna på gym. Vi åker inte kollektivt (bara om vi måste) och tar endast promenader för att röra på oss. Vi umgås inte heller med några andra än oss själva. Restriktionerna blir allt hårdare och hårdare och vi måste hjälpas åt. Vad kan man göra för typ av corona säker upplevelse då? Jag har faktiskt några tips på vad man kan hitta på. Tristessen äter ju upp en om man inte gör något. Eller hur?

Coronasäkra upplevelser

  • Beställ hem mat via wolt . Emmajennie75 ger er 75 kr i rabatt på allt.
  • Baka! Köp hem ingridienser till att baka eget bröd, fröknäcke eller något annat mumsigt
  • Köp hem mat via mat.se – På detta sätt slipper du trängas i fysiska matbutiker. Du får 200 kr i rabatt på mat.se <– via länken
  • Spela spel! Monopol, yatzi och uno är mina favoriter 🙂
  • Upptäck nya promenadstråk! Packa en matsäck och njut av en heldag ute i skogen.
  • Städa, rensa och skänk bort saker du inte behöver. Ta hjälp av sellpy. Ni hittar min Sellpy butik här 
  • Ta er till ett hotell nära där du bor. Stanna inne på rummet, beställ upp mat, bada och bara njut av ett miljöombyte. Det finns en massa fantastiska hotell som passar som en staycation.

Staycation Stockholm

Eftersom att jag bor i Stockholm och inte kommer att röra mig härifrån kommer jag att ge er några tips på passande corona säkra upplevelser i from av Staycations. Jag älskar att bo på hotell och detta med att få äta middag i sängen är ju fantastisk.

Hotelltips Stockholm

Ni kan klicka på varje hotell-namn så får ni se min vistelse från respektive hotell <3

Hotell Gío solna 
Ett fantastiskt hotell som andas 1920-tal 🙂 Här kan man njuta av fantastisk Italiensk mat, toppservice, sova i fantastiska sängar och äta en ljuvlig frukost.

Story hotell riddargatan
Ett centralt beläget hotell mitt på Östermalm. Med ett stenkast ifrån Stureplan hittar man Story hotell. Så fint hotell för dig som älskar design.

Villa källhagen Stockholm
En perfekt plats för avkoppling. Här kan man unna sig ett härligt bad, långa promenader längst med Djurgårdens promenadstråk. En fantastiska plats för staycation, ett stenkast ifrån Stockholms citypuls. En helt klart coronasäker upplevelse.

Haymarket Stockholm
Ett av mina kanske favorithotell. Haymarket är en plats som är fylld av historia. Hotellet är inspirerat av tidigt 1900-tal och det faller mig precis i smaken. Ni hittar Haymarket mitt på Hötorget i Stockholn.

Görvälns slott i Järfälla
Vill man hellre ta sig ut och utanför Stockholm kan jag varmt rekomendera Görvälns slott. Detta fantastiska Boutiqhotell är så fantastiskt vackert och lätt att älska. Här kan man gå fina promemader, äta god mat och sova ut i sköna sängar.

Häringe slott 
Häringe slott är mitt favoritslott i hela stor Stockholm. Med fantastiska historia, kringliggande natur och god mat kan man ingetannat än att älska denna plats. Hit måste man åka för en staycation.

Denna lista kan göras hur lång som helst. Jag har så många fantastiska hotell som jag vill tips om. Men dessa ovan är helt klart mina favoriter 🙂

Hoppas ni gillade min lilla guide på coronasäkra upplevelser i Stockholm och tips på staycations. Jag vet ju att ni brukar uppskatta såna här inlägg <3

 

staycation stockholm coronasäkra upplevelser Läs mer:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *