BloggflödeGravid

Gravid vecka 15

Hej älskade ni <3
Dags igen för min gravid vecka för vecka. Idag är det återigen onsdag och ny vecka för mig och lilla kraken. Idag gick vi in i vecka 16 och enligt appen “preggers” är bebisen lika stor som en avokado. Älskar denna app som jämnför bebis med frukter. Det blir så mycket enklare att förstå storleken på bebis då.

Gravid vecka 15

 Magen blir bara större och större. Byxor och jackor är tighta. Ingen hormonrand syns än , trots att många redan fått det i denna vecka. Denna vecka har jag haft så mycket ångest och även känt en sån skuld till Livia som får ta allting. Alla svängningar av måendet. Om jag mår bättre med illamåendet är det en kraftig huvudvärk som kommer. Alltid är det liksom något. Jag har haft dirverse cravings denna vecka som till exempel kryptoniter (godis), rostade mackor med ost och marmelad samt syrliga saker. Spännande det där med cravings. Jag känner fortfarande inte så mycket hunger på eftermiddagarna. Inget är liksom gott och detta har jag känt länge. Känner mig så irriterad och obekväm i kroppen. En rikrigt jobbig känsla. Vill bara att detta ska bli bättre nu.

Gravid vecka 15 symptom:

Denna vecka kan jag inte riktigt förstå vad som har hänt. Jag har varit totalt på botten. Jag har återigen mått så så så dåligt. Kraftig huvudvärk, ont i hela kroppen, klåda på kroppen, illamående och med en bitter smak i munnen. Har känt mig illa till mods och så deppig. Ingenting har varit kul och jag jag känt mig deprimerad. Jag har gråtit om vartannat.

I slutet av denna vecka fick jag även kontakta min barnmorska på grund av kraftiga smärtor i magen. Jag vaknade av smärtorna. Hur jag än vände och vred på mig så hjälpte inget. Påminde lite om mina tidigare myom smärtor. Det gav sig efter en tid och jag blev lugnare. Smörtorna kom tillbaka och liknande kraftiga mens-smärtor. Barnmorskan samtalade med mig och lugnade min oro.

Trots alla jobbiga (hemska) symptom är jag så glad över att vår lilla bebis (än så länge) mår bra. Jag är så lycklig som får genomgå denna resa tillsammans med mitt livs kärlek. Jag är även så tacksam över att jag får vara gravid och att jag blev gravid så snabbt med tanke på mina hinder.

osminkad + otvättat hår i en favoritklänning. Trots mitt mående på bilden kände jag mig fin.

Kryptoniter och mackor har det ätits mycket av denna veckaFavoritklänningen att växa i

One thought on “Gravid vecka 15

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *