Bloggflöde

Hej hej måndag!

Hej underbara ni <3
Hur mår ni? Jag mår så bra! Jag förundras bara hur snabbt tiden går. Nu har jag bara 3 veckor kvar på det projekt jag arbetet i under (snart) 10 veckors tid. Jag är så glad över att jag fått vara en i detta team. Det har varit ett pussel att få ihop allt, men det har varit så värt det. Jag har fått arbeta med proffs och det har vart en ära att få göra det. Idag sitter jag och jobbar med allt på min “to do”. Att skriva såna listor har varit min räddning under hektiska tider. Att ha allt i huvudet är omöjligt. På tal om att tidem går snabbt.. Det är bara cirka 5 veckor lvar till jul. Det är sjukt. Vart har året 2020 tagit vägen? Och vad kommer man ta med sig från detta år. Corona, karantän och människors galna bunkrings-beteende.

Nu ska jag jobba vidare och satsa på att bocka av så många punkter som möjligt.
Ha en underbar dag och fin vecka.

Min outfit kommer från Shein! Dem har galen rea just nu. Passa på <3 Ni får även 15% rabatt med koden: SSUPw

Tweedkjolen hittar ni här med serach id: 1497344

Läs mer om shein hos mig : Shein recension

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *