Bloggflöde

Julfirande under corona

God morgon kära <3
Jag och bebbe (även kallad älskling, babe och Livia) har precis ätit en lång frukost tillsammans. Inget slår väl en god äggröra till helgfrukost? Jag älskar det och det är helt klart favorit rätten på frukostbuffén.  Innan vi ska checka ut från denna helgs staycation ska vi krypa ner i sängen och kolla serier. Jag kunde inte ha önskat mig en bättre helg. Man gör ju det man kan i dessa tider. Efter ett par avsnitt av vår serie blir det en lång promenad. Under morgonen här har vi också diskuterat julen och vilka alternativ som finns. Vi har redan förstått att vi bör ställa in det större julfirandet som vi från början hade planerat. Nu kommer vi istället att fira tillsammans med närmsta familj (alltså totalt fyra personer). Det känns så himla sogligt att det har blivit så här men just nu kan man inget göra. Vad sla ni göra i jul? Kommer ni också bara att stanna hemma och fira med den närmsta familj?

Bara jag får vara med dig så kommer jag vara lycklig.

Läs mer: Stronger rabattkod 20% 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *