Bevara minnet från din graviditet

– Bevara minnet från din graviditet –

Hej vänner!
Ni som känner mig vet hur mycket jag värderar minnen och hur hårt jag håller i dem. Jag älskar att skapa minnen i form av fysiska ting. Det kan vara allt från souvenirer, egentagna bilder och liknande. I detta inlägg ska vi prata om en helt annan nivå av ett fysiskt minne.

Skapa en unik minnesstatyett av din graviditet hos Gravida.se

Att vara gravid är en speciell tid i livet som förtjänar att firas och minnas för alltid. Fasen vad kvinnokroppen är häftig och vacker. Nu kan man skapa en unik och personlig minnesstatyett av din graviditet hos fantastiska Gravida.se! Detta är ett enkelt sätt att föreviga den magiska perioden när ditt barn växer inom dig och skapa en varaktig påminnelse om den kärlek och glädje du kände. I detta inlägg ska jag bertätta min upplevelse hos Gravida.se

Ni kan själva surfa in på Gravida.se (klick) och läsa ALLT om denna fantastiska upplevelse 🙂

Vad är en gravidstatyett och hur skapar man en?

En gravidstatyett är en avbildning av din gravidmage gjord material som bland annat brons (jag valde en bronsgjuten) Processen är enkel och rolig! Du börjar med att boka en tid hos Gravida.se. På plats får du träffa underbara Malin som är en fantastisk tjej. Jag kände mig så bekväm och trygg med henne. Vi hade ett långt samtal i hennes mysiga studio innan vi började. Vi pratade om allt från mina önskemål på statyetten, till själva skapandet av produkten. Malin visade olika poser som vi kunde testa medans hon scannar min kropp. Jag valde att ha på mig trosor under själva scanningen. Du kan antingen vara naken eller ha underkläder på. Detta bestämmer du helt själv 🙂

Själva scanningen går fort, cirka en halv minut. Själva apparaten ser ut som en Ica-scanner och är givetvis helt smärtfritt, det är inget som rör din kropp 🙂 När man scannats klart får man se resultatet på Malins dator. Om man inte är nöjd får man givetvis testa nya poser och göra en ny scanning. Jag blev så nöjd med min första 🙂 Det var fantastiskt att se det ungefärliga resultatet. Statyetten skickas hem till dig när den är klar. Oftast tar det ett par månader för att färdigställa den.

Varför ska jag skapa en gravidstatyett?

Att skapa en gravidstatyett är ett fantastiskt sätt att bevara minnet av din graviditet för alltid. Det är en unik och personlig påminnelse om den kärlek och glädje du kände under denna speciella tid i ditt liv. Dessutom är det en rolig och minnesvärd upplevelse som du kan dela med din familj och ditt barn i framtiden. Jag kommer givetvis ha min statyett framme. Jag tänkte sätta den på min kamin här hemma. Jag är så stolt över den.

Hur kan jag boka en tid hos Gravida.se för att skapa min egen gravidstatyett?

Att boka en tid hos Gravida.se för att skapa din egen gravidstatyett är enkelt! Besök deras hemsida och klicka på ”Boka nu” på deras startsida (hem).  På hemsidan hittar du även all information du behöver 🙂 Har du ytterligare frågor kan du även ringa / maila Malin 🙂

Bevara minnet från din graviditetEtt färdigt resultat som jag älskade! Så vacker kvinna och så himla fin inredningsdetalj.

 fina Malin och jag

Bevara minnet från din graviditet Här scannas jag, krångligare än så är det inte. Jag blev chockad över HUR snabbt det gick.
Kvällen innan tog jag lite Tanrevel brun utan sol och det var tur hehe.

Bevara minnet från din graviditetHär visar Malin hur resultatet kommer att se ut på ett ungefär.

Bevara minnet från din graviditetDetta är ett utkast av min färdiga statyett 🙂 När den är gjuten så kommer den se ut som bild nummer ett (fast min kropp då). Visst är det fantastiskt?

Läs mer: Mockberg rabattkod

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *